Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes számhordozással...

Borzos Kutya kérdése:

Érdemes számhordozással átállnom a Telenorhoz Telekomból? Elég tré a 30-as és drága is.

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdemes!
2015. jún. 27. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden szolgáltató tré és drága, csak esetleg más módon!

A cégemnél átlag 3 évente váltanak szolgáltatót, de a végén mindig kiderül, hogy pont ugyanannyiba kerül és a szolgáltatás is ugyanaz mindnél.

Szerintem.

2015. jún. 27. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
ez így van, valójában tökmind1, hova mész...itt elég rendesen fel van osztva a piac a 3 szolgáltató között, és még véletlenül se tud olyan helyre menni az előfizető, ahol jobban jár bármivel is.
2015. jún. 27. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Most készülök átlépni a telenyomortól, mivel egyszerűen elviselhetetlen amit ezek művelnek.
2015. jún. 27. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy érdemes-e? Hát nem nézted meg a mostani és a kiszemelt tarifacsomagokat a két szolgáltatónál? De ahogy itt írják, a lakossági piacon lényegében tökmnindegy, nagyon hasonló ajánlatokkal felosztották a piacot, egyik sem kedvezőbb lényegesen.

És hogy érezzük, milyen profitot talicskáznak a folyamatosan síró-rívó szolgáltatók: a vodának az állami cégeknek nyújtott tarifája: 3 Ft/perc mp alapon, 1 GB net 300 Ft, 5 GB net 1000 Ft (ezt most fejből írtam kb., nem Ft pontosan) És itt nem itt nem 1-200 előfizetőről van ám szó, tehát ennyiért is megéri szolgáltatni.

2015. jún. 27. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

állj át másik csomagra, de ne válts szolgáltatót...bármit igérnek, parasztvakítás..westeles voltam, aztán pannonos, most újból T-mobilos..ez egy picivel többet tud, a tarifát nehéz jól belőni..

kerül, amibe kerül...ihaj-csuhaj..

szóval nem érdemes átállni.

szerintem

2015. jún. 27. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én telekom-os vagyok a párom telenor-os! MOst járt le a 2éves hűségidőm a telekomnál, gyakorlatilag amit akkor aláírtam náluk az 2 évig működött teljesen korrekt módon, az online oldaluk átláthatóm könnyen kezelhető, lehyet, hogy drága, de tényleg lényegében majdnem egyforma árban vannak a csomagok minden szolgáltatónál! A telenornál októberben jár le a párom két éves hűsége (amit alig várunk) Gyakorlatilag még nem volt két egyforma számlánk, pedig fix korlátlan csomagra fizettünk elő! Most díjváltozási cirkusz van náluk,(ami felháborító, mire írtam alá akkor a 2 évet?) Gyakorlatilag semmilyen infót nem lehet találni az oldalukon, hogy melyik csomagot mibe fogják váltani, kezelhetetlen az oldal semmi értelmes dolgot nemlehet rajta megtalálni! Amit kiküldtek sms-ben, hogy ott megtalálod az infót, na ott a díjcsomagunkat sem találni, nem hogy azt mibe fogják átrakni! A telefont nem veszik fel a boltokban hosszú sorok kígyóznak! felháborító amit ezek művelnek!!! Én óva intelek a telenortól!!!!
2015. jún. 29. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!! Úgy gondolom, hogy a telekomtól már bármi jobb. Igazából térerő probléma miatt váltanék. Mi a tapasztalatotok? Hová érdemes menni ezügyben? A havi számlám 20-25 ezer forint közt mozog. Ennyiér szarnak a fejemre akár milyen problémám van!
2015. jún. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!