Melyik telefont ajánlanátok (jelöltek lent)?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-m van (volt, összetört) ezért cserélnem kell. A Xiaomi-val jól kijöttem, de azért voltak necces dolgok vele (feloldott a kijelző telefonálás közben, mindig is bonyolultnak találtam a menüjét, reklámokat nehezen vagy egyáltalán nem tudtam kiiktatni a gyári alkalmazásokban stb.), ezért más típusokat kezdtem nézni elsősorban, habár nem zárkózom el egy Xiaomi Redmi Note 12 Pro-tól sem. Mégis, inkább egy OnePlus Nord 2T felé hajlok, vagy ajánlottak még ebben az ár/érték arányban Poco F4-et esetleg.
Ti mit gondoltok, mit ajánlanátok? Más is jöhet.
2023. okt. 6. 11:24
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! A keret annyiból nem releváns, hogy van mozgástér, elvileg 100-150 ezer közé lőttem a sávot, de például a Motorola Edge 40 sem egy rossz készüléknek tűnik, az lehet picit még drágább, de könnyen lehet, hogy azt a 10-20 ezer felárat hosszútávon megéri. A Pixeleket is néztem, valóban a 6a-t több fórumon is említik, de a feljebb vázolt trióból amúgy engem a OP Nord győz meg leginkább. De ha a Motorolák rosszak :) Hát majd döntök valamit, de köszi még egyszer!
2023. okt. 9. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!