Mi történhetett a telefonommal? Több lent.
Figyelt kérdés
FB-t nézegettem, majd lezártam a képernyőt, és félretettem a telefont.
Ezután motoszkálást hallottam, mint amikor valaki pakolászik, meg sustorgást, mint amikor valaki zsebhívást csinál.
Odahajoltam a telóhoz, és annak a hangszórójából jött a hang, a lezárt képernyő ellenére. Nem voltam hívásban.
Feloldottam, kikapcsoltam a Bluetooth-t, de maradt a motoszkálás, ezután lezártam az összes futó alkalmazást és akkor elhallgatott.
Nagyon para volt, mi lehetett? Valaki hasonlót tapasztalt?
2023. szept. 8. 12:08
1/3 anonim 

válasza:

nem automatán játszott le valami videót?
2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolnék, ha mástól hallanám ezt a sztorit. De biztos vagyok benne, hogy nem, mert lezárt képernyőnél indultak be a hangok, és az első dolog volt amit ellenőriztem, hogy fut-e valami videó a háttérben, de nem.
2023. szept. 10. 20:16
3/3 anonim 

válasza:

Lejátszott valami videót.
Nem volt ebben semmi para, csak nem vetted észre.
haladjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!