Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történhetett hirtelen a...

Mi történhetett hirtelen a telefonommal, hogy nem veszi a netet?

Figyelt kérdés
Huawei telefon. Mobil netem már nincs, wifizni szoktam. Tegnap este még tudtam netezni wifiről elalvás előtt, aztán reggel arra kelek, hogy "nincs net"....Nos, mint kiderült, van itthon net és a munkahelyemen is, csak a telefonom valamiért nem veszi. Kiirja, hogy wifihálózatok elérhetők, azonban hiába van a wifi bekapcsolva, nem veszi, nem tölt be semmi oldalt és az a kis "wifi jel " sem jelenik meg a jobb felső sarokban. Azt is írja, hogy nyilt háózatok elérhetők, nyilván elérhető a saját is, csak nem tölti be. Nos ez már kb 6 éves telefon, rengetegszer kiirja, hogy tárhelytisztitást igényel, tisztitgatom is szorgalmasan. de hát nem sokat segit. Nos, ez lehet az oka, hogy kevés a tárhely, azért nem megy a netem? Vagy valami elállitódhatott? Érdekességként: reggel még volt egy kis maradék mobilnetem, azzal bejött a facebook, szóval a mobilnettel betöltötte az oldalt, wifis nettel nem akarja. S.o.s!
2022. máj. 4. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ujrainditva volt?
2022. máj. 4. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
igen. kikapcsoltam, és újra bekapcsoltam, de a helyzet változatlan.
2022. máj. 4. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Felejttesd el vele a wifi hálózatokat, majd próbálj rájuk ismét csatlakozni.

A tárhelyet pedig érdemes "manuálisan" is átnézni, törölni a feleslegessé vált alkalmazásokat, letöltéseket, képeket, stb. (vagy áthelyezni MicroSD kártyára, amit lehet.)

2022. máj. 4. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget. megvan a baj oka. ki volt törölve e wifi jelszó... sosem szoktam a wifi beállitásokban turkálni, mert mindenhol automatikusan csatlakozom , ugyhogy nem értem hogy történhetett, de lényeg hogy műkszik már :)
2022. máj. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!