Samsung Galaxy S23 ultra vs Iphone 14 Pro max. Melyiket vegyem?
Sziasztok. Két telefon között választhatok A Samsung S23 ultra és az Iphone 14 Pro Max között. Mind a kettőben vannak dolgok, amik tetszenek és ami nem. Árban kb egyformák. Első sorban olyanok válaszát várom, akik vagy mind a két platformot használják vagy használták a közelmúltban. Nő vagyok, ezért nem a technikai tudás oldaláról közelítem meg. Az, hogy mennyit tud, milyen a kamera az nem mérvadó a döntésben. Mind a kettő sokkal többet tud, mint amit én ki tudok használni.
Ami tetszik az Iphoone-ban: Tartja az árat, szebb kinézet, szebb tok, státusz szimbólum (sajnos ez is fontos néha a munkám kapcsán), Face ID.
Ami nem tetszik az Iphoneban: kényelmetlen fogni, fáj a kezem ha sokáig tartom, sok programnál, amit használok csak alternatíva van, nagyon nagyon rossz a billentyűzete.
Az S23-ban amit szeretek: 15 éve Samsungot használok, ebből 10 éve az S és a Note sorozatot. Kényelmes fogni, bele símul a kezembe. Mindent meg tudok rajta csinálni. Néha még azt is, amit nem szeretnék. :-) Szeretem a stylust és használom is. A billentyűzetet mivel 10 éve használom, ezért már behunyt szemmel is tudom használni barokkos túlzással.
Az S23-ban amit nem szeretek: Az Iphone szebb, szebb tokokat is lehet rá venni (számomra ez is fontos). A Face ID is nagyon klassz.
Pár napja egy Iphone 13 Pro max-ot és egy S21 ultrát használok, amin nincs stylus.
Azért az iPhone közel sem statusszimbolum.
Az a rolex meg a bentley.
Van egy fotós ismerősöm, na ő iPhone bzi. Még a laptop is apple. És a tablet is. És az óra is.
Na ő nála szimbólum munka során.
Egyébként pedig ha mindened androidon van, akkor samsung.
Hidd el, jóval egyszerűbb osszedolgoztatni az Androidot a Windowsal.
Amúgy Android környékén sokkal több készüléket kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!