Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 Pro kamera rossz...

Iphone 12 Pro kamera rossz minőségű képek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudna érdemben tanácsot adni. 🙂

Iphone 12 Pro telefonom fényképezésével egyáltalán nem vagyok megelégedve. Pixeles, szemcsés képeket készít. A kamera lecsén a fénytőrés miatt sokszor fénypontok vannak (amikor valami fényeset fotózok). Az éjszakai mód egyáltalán nem hozza a tőle vártakat. Rendszeresen tesztelgetem más Iphonokhoz viszonyítva, párom sima 12-es készüléke szerintem mérföldekkel jobb képeket készít és fogalmam sincs ez mitől lehet, mi lehet a készülék baja. Valami elállítódott, vagy be kellene állítanom? Már annyi mindent probáltam a beállításoknál is, illetve a fépnyképező üzemmódban is beállítani, de semmi változás nem történik.

A telefon eredeti, Yettelben vásárolt 2 éve. Előtte is Iphone készülékeim voltak, volt olyan, ami 4-5 évig is. De olyan szinten vagyok elégedetlen a fényképezésével, hogy elgondolkodtam a lecserlésén! Pedig nem vagyok a legújabb modellre lecserélem típus. Azért egy ilyen kategóriájú készüléktől nem ezt várnám. Az előtte lévő XS modellem is szebb képeket lőtt! Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy telefon, nem fényképezőgép. Csak segítséget szeretnék, hátha más is járt így.

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget! 🙂

2023. okt. 4. 10:19
1 2
 11/13 Morzsi007 ***** válasza:
Mintha egy lencse elmozdult volna, de valami nem oké, az biztos.
2023. okt. 5. 09:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, elviszem akkor egy szervízbe. Budapesten tudtok esetleg jót ajánlani? :)
2023. okt. 5. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
iStyle a legjobb! :)
2023. okt. 5. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!