Miért roszabb a kamera minősége az iphone 12-esen mint az SE2020-ason?
Kizárt dolog, hogy rosszabb a kamerája. Pont.
Nem hibás a teló? Esetleg nem karcos a lencse?
Az SE 2020-ban az iPheona 8 kamerája van. Nem hiszem hogy jobb képeket készítene.
A 12-eseddel lehet valami progléma.
Csinál egy gyári visszaállítást és ne tegyél vissza semmiféle mentést és úgy teszteld a kamerát. Ha így is hibásnak gondolod, akkor vidd el szervizbe.
Húha kérdező ennyire alapvatő hiányosságaid vannak?
"SE2-ben F2.2 rekesznyilású kamera van míg a 12-esen F1.8 tehát kevesebb fényt ereszt be."
"Amatőr fotós vagyok"
Nem... nem vagy! Elnézést, hogy tőlem kell megtudnod...
Nézz utána a rekeszértéknek mielőtt nekiállsz kritizálni egy fotóeszközt. Nem lövöm le a poént, olvass utána melyik rekeszérték mit jelent. Talán úgy megtanulod.
"mindent rendben találtak."
Nem véletlenül! Mert így már tudom én is, hogy nem a telefon a hibás, hanem te vagy hülye hozzá.
"Zoomoláskor a képek elmosottabbak mint az SE2 képei, ( Amatőr fotós vagyok), de ezt bárki látja, hogy elmosott a kép. Ha nem csinálunk zoomot, akkor élesnek tűnik."
A digitális zoom így működik!
Ha nem akarsz mosott képeket, akkor nem kell használni a digitális zoomot. Vegyél egy normális fényképezőgépet. Te "amatőr" "fotós" te :D
"Nem hibás, a haveromnak is 12-es van, a SE2-ben F2.2 rekesznyilású kamera van míg a 12-esen F1.8 tehát kevesebb fényt ereszt be"
LOL :D Édes istenem.
4-es vagyok.
Ezt a privátot küldte az illető:
Úgy tűnik nem csak a fotózással kapcsolatban vannak alapvető hiányosságai. :D
Egyébként pedig nincs is kamránk!
"ha sok a fény zajos lesz a kép, ha kevés akkor homályos."
Mondom, hogy alapvető hiányosságaid vannak. Totál baromságokat írsz. Nem úgy van ahogy gondolod! Nagyon nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!