Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért roszabb a kamera minőség...

Miért roszabb a kamera minősége az iphone 12-esen mint az SE2020-ason?

Figyelt kérdés
Van többléle iphone-om, 4S, 5s, 6S, 7,8,X, SE2, 12. ( gyűjtöm a mobilokat) Az öszes felsorolt iphone közül, a X és a 12 rendelkezik a legroszabb kamera képminőséggel, életlenek a képek zoomoláskor, nagy a képzaj, pedig próbáltam több és kevesebb fénnyel, sokfajta beállítással, de reménytelen. Egyedül a 13, amiről nincs infóm, de nem értem, hogy egy újabb tipúsnak hogy lehet roszabb a kamerája mint egy réginek? Van aki tud valami infót , hogy miért van ez?

2022. jún. 19. 01:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az isten van most gyk-n.Nem is tudom hanyadik kerdes ez,ahol lehúzzák az iphone 12-t!Ez amugy lehetetlen,vidd vissza valami baj van vele.
2022. jún. 20. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az isten van most gyk-n"

Nyári szünet!

A kis csitrik kiszabadulnak a suliból és nem tudnak magukkal mit kezdeni és itt múlatják az időt. Rommá trollkodnak mindent is. Épp elég idiótánk van itt, most még jönnek a kis genetikai hulladékok is.

Szeptemberben meg a modikat PTSD-vel be kell fektetni a ciciátriára.

2022. jún. 20. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
De tényleg,ja es szerintem ugyanaz a tag.Egyszer a kamerát szidja,majd az akksit,napi tobb kerdest feltesz errol xd
2022. jún. 20. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

"87 országban 16000fotót készítettem"

😂🤣

2022. aug. 18. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!