Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Visszakaphatom a kis fotókat...

Gina424 kérdése:

Visszakaphatom a kis fotókat az Iphone-n?

Figyelt kérdés
Frissítettem iOS 7-re és most telefonáláskor az egész képernyőt elfoglalja a fénykép. Baromi idegesítő. Szeretném visszakapni a kis méretű fotókat. Az adatokat szeretném látni, nem a fényképeket. Van erre mód?

2023. okt. 3. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
IOS 7? Biztos hogy IOS 7? Az egy tíz éves verzió! Most IOS 17 a leg frissebb IOS! És nem kaphatod vissza. Mert ez a 17 újítása! A nagy fótok!
2023. okt. 3. 18:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, kihagytam az egyest.
2023. okt. 3. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Sehogysem???
2023. okt. 3. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Sok újítása van az IOS 17-nek! Köztük ez is! És ez a lényeg. Igen az IOS 17 esetén fő verzió váltásról van szó! Legalábbis az előzőhez képest. Sajnos 2 választásod van. 1. Elfogadod! 2. Eladod az iPhoned! Választhatsz. Egyébként meg az új frissítéssel, automatikusan elfogadod az Apple általános szerződési feltételeit, és lényegi dolgokat is meg vétóztathat az Apple. Sőt nem csak az ios frissítéssel, de a telefon első bekapcsolásakor meg felettébb el kell fogadnod az Apple általános szerződési feltételeket. Amelyben az ehhez hasonló frissítéseket is el fogadtad. Azért írtam, hogy vagy el fogadod igy ahogy van, vagy eladod a telefonodat. Egyébként én is IOS 17 felhasnáló vagyok.
2023. okt. 3. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
Hát, aki ájvackot vesz, el kell fogadja amit Sauron rákényszerít :D
2023. okt. 3. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd visszahozzák a régit, ha rájönnek, hogy sokaknak nem tetszik.
2023. okt. 3. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként meg az új frissítéssel, automatikusan elfogadod az Apple általános szerződési feltételeit, és lényegi dolgokat is meg vétóztathat az Apple. "

Ühüm, szóval százezreket fizetsz azért, hogy elfogadhasd, amit rádsóznak. 🤡

Normális telefonoknál van választási opciód, mert ugye nem nagy dolog lenne a tetves beállításokba betenni két opciót, hogy ezt vagy azt választod, nade hát amelyik moslék gyártó 400 ezer forintért képes 60 hz-es telefont árulni, a csúcsmodelljének meg majdnem

50 fokosra felhevül a hiper szuper procija, attól mit várunk xD

2023. okt. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!