Most már talán jobb helyzete lehet majd a Huaweinek ? Visszakaphatja a Google szolgáltatásokat ? Tudom, hogy még messze van ez.
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 17:56
1/4 anonim válasza:
Ha Biden nyeri meg az elnökválasztást és ő vissza adja neki akkor igen. De 4 év múlva lehet megint Trump lesz az elnök és Huawei kötheti fel a gatyáját! Am Huawei-nek amúgy se kell már az Androidos rendszer, hiszen sajátot fejleszt és arra készülnek pár éven belül átköltözni persze kínán kívűl Goigle szolgáltatásaival.
2/4 anonim válasza:
"Visszakaphatja a Google szolgáltatásokat ?"
Remélhetőleg igen.
" Am Huawei-nek amúgy se kell már az Androidos rendszer,"
Azért gondolom, a Mate 30, P40 széria tulajok örülnének neki.
"arra készülnek pár éven belül átköltözni"
Inkább rövid időn belül. Valószínűleg EMUI 12 már nem lesz.
Illetve EMUI 11 is lesz majd HarmonyOS alapon, ami akár kiadható lesz (elviekben) pl a P30 szériára is.
3/4 anonim válasza:
kar erte,mert eleg jok a telefonjaik.nekem mate 20 pro-m van es meg vagyok elegedve, az akku idotartamaban es a foto minosegben kellemesen csalodtam. Azt meg tudjatok mondani,hogy erre a m.20 pro-ra tovabbra is erkezik a google frissites? mert nem szandekszok egyelore lecserelni.
4/4 anonim válasza:
Igen, megkapja az Android 11et is. Utána már csak biztonsági frissítéseket fog kapni.
De minden ugyanúgy elérhető lesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!