Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenovo tablet google play...

Lenovo tablet google play szolgáltatások?

Figyelt kérdés
Adott egy kb. 1 éves lenovo tablet, amin egyik napról a másikra szinte minden alkalmazásnál azt írja ki, hogy először frissítsem a google play szolgáltatásokat. Igen, csak a frissítésnél a letöltés után a telepítésnél hibát ír ki és nem tudja frissíteni. Gyári vissza állítás eddig nem segített.

2019. dec. 9. 12:07
 1/1 anonim válasza:
100%
Ne is mond. Nekem is egy lenovo tabletem van, valamien oknál fogva nem szeretik egymást:D KB. fél évig nem tudtam semmi google alkalmazést használni. Youtubot is chrome-on keresztül néztem. Aztán hirtelen nem is olyan rég egyszerüen le frissült minden és azóta jó. De hogy miért csinálja az nem lehet tudni nagyon sok Lenovo eszközzel van íly módon gond. Tehát te nem igazán tudsz elloene mit tenni csaj annyit hogy vársz vagy ha a keret engedi akkor váltasz valami normálisabb márkára.
2019. dec. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!