A Google Wallet használata mennyire könnyű?
Androidon az OTP Simple-lel a kártyás fizetés meglehetősen lassú, sokszor 3-4 másodperc mire megvan a tranzakció. Google Wallet-et még nem használtam, nem tudom, milyen.
Ugyanakkor iPhone-on egy duplagomb és pillanatok alatt tudok fizetni, nincs várakozás, brutál gyors az egész és kártyát is tudok választani.
Google wallet-en is ilyen gyors? Mik a tapasztalatok?
Kb három-négy másodperc és még csak kint sincs a kezdőképernyőn plusz az NFC sincs bekapcsolva mindig.
Telót feloldom, keresőbe elkezdem beírni, hogy wa, rákattintok a találatra, elindul az app, kiválasztom a kártyát, rákattintok, feldobja, hogy NFC-t bekapcsolhatja-e, leokézom, odatartom. Amíg a terminál szüttyög kikapcsolom az NFCt, mire kijön a blokk a telefon a zsebemben, kosár a helyén és már pakolom a tatyóba amit vettem. Ha ez neked macera akkor vedd elő a kártyát.
Walletben a kártyaváltás meg kb annyi, hogy balrahúzod a képernyőt.
#5 Az úgy jó, hogy a főképernyőn ikonnal rögtön jön a Wallet.
#4 Igen, ahhoz képest macera, hogy egy ikonra bökök vagy kétszer megnyomom a főgombot. Akar a fene keresgélni meg NFC-t engedélyezni. Pláne, mikor mondjuk először a Lidl app-ot scannelem be, aztán már pakolnom is kell a kosárba a cuccokat, majd fizetnék. Olyankor nincs időm azzal szüttyögni, hogy előkeressem az appot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!