Iphone 12 mini elég a mindennapi átlagos használathoz? vagy inkább 12? Játszani nem nagyon akarok rajta egyáltalán. youtube tiktok insta google ennyi amit szoktam csinálni.
ettől már csak az a jobb amikor azon megy az örlődés hogy milyen legyen a szine.
ilyen amikor abszolut semmi érzéked nincs a technikai dolgokhoz, igy marad az érzelmi döntés: mérete, szine, szaga....
SZÁNALOM
https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+12+batte..
van erre rengeteg teszt, ajánlom nézd meg őket - elég oda tekerni ahol a 12 mini lemerül :)
Én lehet megvárnám most már a következő SE-t. Gondolom A15 cpu kerül bele, x kinézetével. Kamerára elvileg úgyse nézel, gondolom az nem fontos neked.
De egy xiaomi redmi poco m3 pro is megteszi a kívánságod.
"mi is most a bajod ezzel a kérdéssel?"
Lehet az hogy mindennapos használathoz nem hogy elég bármelyik, hanem még szükségtelenül sok is.
Szükségtelenül drága. Mindkettő.
De most komolyan, az én telefonom harmad annyi se volt, mint amibe az iPhone 12 Mini kerül, s én még csak nem is ilyen alap dolgokra használom, mint amikre te akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!