Samsung a52s 5g elég egy normál embernek a mindennapi használatra? Vagy elég az a72 is? Mert nem tudom az a snapdragon 720 mennyire szar-e vagy sem. Sok a különbség?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Szerintem az a72 jobb és elég a mindennapokhoz.
Szerintem az a52s jobb és elég a mindennapokhoz.
9 szavazat
1/3 anonim válasza:
A72 és az A52 méretben különbözik csak
A52s 5G a harmadik generációja egy elég erős CPU/GPU párossal.
Egyáltalán nem rossz a sapi 720(A52/A72), de a 750(A52 5G) sőt a 778(A52s 5G) még jobbak.
2/3 anonim válasza:
"elég egy normál embernek a mindennapi használatra?"
Mindenkinek más a mindennapi használat. A kollégám melóhelyen tegnap kétszer töltötte a telefonját, mert az autós játék amivel játszott, leszívta rendesen az akkut.
3/3 anonim válasza:
Nekem flagshipem (Note) van, és ki is használom. De úgy alapvetően az A52 már elég majdnem mindenre egy átlagembernek. Szép nagy, elég jó akku, nagy tárhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!