Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan fogják lereagálni az...

Hogyan fogják lereagálni az új iphone tulajdonosok, hogy az Androidos telefonokkal is működő töltő is jó a telefonukhoz?

Figyelt kérdés

Az lesz, hogy kirántod az USB-C dugaszos töltőt a 30 ezer forintos androidos telefonodból és odanyújtod a kifinomult iphone 15 tulajdonosnak és ő neki meg ezt a plebejus kacatot kell az ő magasztos eszközébe dugnia?

igy ez nem ad teret a sznobizmusnak. Ifont csak ifon certified USB-C töltővel SZABAD illik tölteni nem? MERT holmi gagyi androidos kábel elroncsa nem?

2023. szept. 30. 10:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Van neted kérdező a diliházban?
2023. szept. 30. 20:02
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

Pszichologus vagyok, de akkora orbitalis nagy faszsagot eletembe nem lattam basszameg. Megyek es foldhoz verem az Iphone 15 Pro Max-omat 1tb tarhellyel mert megtehetem

/s

2023. okt. 2. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy te "Pszichologus"....

Te az vagy, aki bombázza a gyakorit az eszement kérdéseivel.

Ha te "Pszichologus" lennél, ide sem írnál...

😂🤣😂😘

2023. okt. 2. 16:41
 14/24 anonim ***** válasza:
#13 honnan tudtad? Amugy ilyen kerdekre ertelmes valaszt adni nem lehet. Talan ha igazat adunk neki abbahadja.
2023. okt. 2. 16:43
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

"#13 honnan tudtad?"

"abbahadja"

Vannak ötleteim...

"ész a többi..."

Ez idézet volt egy filmből...

2023. okt. 2. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:

„Talan ha igazat adunk neki abbahadja.”

Nem! Akkor talán abbahagyná, ha többé senki nem válaszolna az idióta kérdéseire, legalábbis érdemben nem.

2023. okt. 2. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Én jókat röhögök az eszement baromságain. :D
2023. okt. 2. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak 1 ember teszi ki a hülye kérdéseket.
2023. okt. 2. 18:52
 19/24 A kérdező kommentje:

hát nem tom a munkahelyen kérdezte egyik alkalmazott hogy van-e valakinek USB-C foglalattal rendelkező apple töltője, hogy az ipadjét feltöltse

És amikor a kezébe nyomtam a 65 wattos anker töltőt akkor nem fogadta el mert az nem apple

2023. nov. 25. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát a diliházban már csak így megy. :D
2023. nov. 25. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!