Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemes meghirdetni a...

Hol érdemes meghirdetni a telefonom eladásra?

Figyelt kérdés
Nézegettem, hogy mások mennyit kérnek el a telefonjaikért a facebook marketplace-n, és konkrétan megfájult a fejem a sok cserélgetőstől, valamint azoktól, akik képtelenek megosztani egy konkrét árat, meg a "privisektől", meg azoktól, akik cserélnék a retrofonjukat IPhone-ra, és csak és kizárólag csere érdekli őket, nem is akár mire. Én ma egyetlen egy normális hirdetéssel nem találkoztam. Hol érdemes meghirdetni a 2021-ben megjelent középkategóriás galaxy A52S készülékemet? Hímestolyásként bántam vele, az első pillanattól fogva tokban van, és be is van üvegezve. Szeretnék váltani S23-ra, nem ilyen idióta cserés módon, hanem úgy, hogy eladom, a pénzt, amit kapok érte azt belepótolom, aztán újonnan megveszem. Valamint mennyit érdemes kérni ezért a telefonért? 70-80 belefér? És hogyan kell lebonyolítani egy ilyen üzletet, hogy tutira ne verjenek át?

2023. szept. 29. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hardverapró
2023. szept. 29. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott valamivel adekváltabb hirdetések vannak? Megnézem.
2023. szept. 29. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"És hogyan kell lebonyolítani egy ilyen üzletet, hogy tutira ne verjenek át?"

Személyes átvétellel, készpénzért.

És igen, hardveraprón érdemes hirdetni, minden más kb. tele van idiótákkal és csalókkal.

2023. szept. 29. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Hardverapro

FB Marketplacen nem szabad semmit meghirdetni, túl sok a kretén.

2023. szept. 29. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt láttam.

"150000 Ft - Eladó telefon",

Vagy "1 Ft - Iphone 2020" :)

2023. szept. 29. 16:03
 6/6 anonim válasza:
Hardverapro, vagy küldd be a rejoy-nál.
2023. szept. 30. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!