Hol érdemes meghirdetni a telefonom eladásra?
Figyelt kérdés
Nézegettem, hogy mások mennyit kérnek el a telefonjaikért a facebook marketplace-n, és konkrétan megfájult a fejem a sok cserélgetőstől, valamint azoktól, akik képtelenek megosztani egy konkrét árat, meg a "privisektől", meg azoktól, akik cserélnék a retrofonjukat IPhone-ra, és csak és kizárólag csere érdekli őket, nem is akár mire. Én ma egyetlen egy normális hirdetéssel nem találkoztam. Hol érdemes meghirdetni a 2021-ben megjelent középkategóriás galaxy A52S készülékemet? Hímestolyásként bántam vele, az első pillanattól fogva tokban van, és be is van üvegezve. Szeretnék váltani S23-ra, nem ilyen idióta cserés módon, hanem úgy, hogy eladom, a pénzt, amit kapok érte azt belepótolom, aztán újonnan megveszem. Valamint mennyit érdemes kérni ezért a telefonért? 70-80 belefér? És hogyan kell lebonyolítani egy ilyen üzletet, hogy tutira ne verjenek át?2023. szept. 29. 15:23
2/6 A kérdező kommentje:
Ott valamivel adekváltabb hirdetések vannak? Megnézem.
2023. szept. 29. 15:44
3/6 anonim válasza:
"És hogyan kell lebonyolítani egy ilyen üzletet, hogy tutira ne verjenek át?"
Személyes átvétellel, készpénzért.
És igen, hardveraprón érdemes hirdetni, minden más kb. tele van idiótákkal és csalókkal.
4/6 anonim válasza:
Hardverapro
FB Marketplacen nem szabad semmit meghirdetni, túl sok a kretén.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt láttam.
"150000 Ft - Eladó telefon",
Vagy "1 Ft - Iphone 2020" :)
2023. szept. 29. 16:03
6/6 anonim válasza:
Hardverapro, vagy küldd be a rejoy-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!