Szeretnék egy vonalkód olvasó telefont aminek jó a teljesítménye és nem kerül 280ezer forintba. Valaki tud ilyet ajánlani?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 20:46
1/8 anonim válasza:
Minden okos telefon tud vonalkódot olvasni a kamerával.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem a QR-kódra gondolok. Hanem fizikai lézer olvasóra.
2023. szept. 28. 21:05
3/8 anonim válasza:
Ipari vonalkódolvasóra gondolsz?
A Zebra a piacvezető ebben a szegmensben, de ezek célhardverek amihez mögöttes infrastruktúra is kell, így otthon semmit nem fogsz vele kezdeni.
Ahhoz hogy otthon poénból vonalkódokat olvasgass le, bármelyik mezei okostelefon megteszi. Play áruházból lehet letölteni ilyen appokat.
4/8 A kérdező kommentje:
3: Igen, Néztem a zebrát de túl drága a normális készülék. Igazad van hogy appok is tudják csak sokkal menőbb ha van a telefon tetején egy olvasó lézer. xD
2023. szept. 28. 21:17
5/8 anonim válasza:
Vonalkódot is tud olvasni bármelyik telefon nem csak QR kódot.
Aki meg egy telefonnal akar menő lenni, nos az... régen rossz.
6/8 anonim válasza:
Nem mennél semmire a vonalkódolvasóddal, mert ahogy írták, háttérinfó nélkül sza..t se ér. Hiába szórakozol majd vele a boltban,mert a kódhoz nem tud terméket rendelni, és semmi.más nem fog kiírni, csak a vonalkód alján lévő számsort, amit a pénztáros egy hibás kód esetén bepötyög,szóval kicsit se leszel vele menő.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan menő akarok lenni csak szimplán nekem tetszik, de úgy is írtam hogy: sokkal menőbb ha van a telefon tetején egy olvasó lézer. xD
És az "xD" nem véletlenül van ott hogy nem kell komolyan venni.
2023. szept. 29. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!