Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért akkar tőlem 250 ezer ft...

Miért akkar tőlem 250 ezer ft előleget a yettel?

Figyelt kérdés

[link]

Új előfizető lennék ez normális,hogy ennyit elkér előre? Így semmi értelme egy összegben is megvehetném már akkor ennyi erővel

2023. szept. 27. 23:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20as: én is ezt mondtam :)

19es vagyok

2023. szept. 28. 16:47
 22/28 anonim ***** válasza:
34%

"reklámokban gyakran megy hogy 0ft-ért elhozhatod"

Sokminden megy a reklámokban.....

Kiviszi a hányás és vérfoltot a fűfoltos és fosfoltos ruhából a mosószer, de a kezedet puhává teszi...

2023. szept. 28. 17:46
 23/28 Morzsi007 ***** válasza:
0%

#11-es válaszommal mi volt a bajotok, miért pontoztátok le?

Az iphone miatt (ezt poénnak szántam, tudom, hogy androidot akar a kedves vevő), vagy mert leírtam, hogy akinek nincs pénze, ne vegyen 400E Ft-os telefont? Nagyon kiváncsi vagyok. Ha az utóbbi, akkor azok pontoztak, akik csórók és mégis vesz drága telefont. Vagyis nem értett velem egyet.

2023. szept. 29. 06:45
 24/28 anonim ***** válasza:
22%

#23 Elég jellemző, hogy pont a csórók szoktak méregdrága telefont venni még akkor is, ha ki sem használják, mert villogni kell.

Én millió fölött keresek nettóban, de sokallok 400 ezret egy telefonért, annak ellenére, hogy én hosszú távra veszek telefont (a mostani is több, mint 4 éves). Ezek a drága telefonok csak a presztizsről, márkanévről szólnak. Az iPhone mindig is ilyen volt, de a Samsung is beállt a sorba. Abból a 400 ezerből legalább 150 ezer csak a márkanév. Azért adják ennyiért, mert így is megveszik. De ugye míg iPhone-ból az összes túlárazott, Androidból van ami nem.

Nyilván a 30-40 ezres nevenincs márkákat nem szabad megvenni, mert mind gagyi vacak, ami lassú és fél évet se bír, de egy 150-200 ezres telefon ugyanolyan jó, mint a 400 ezres. Utóbbinak max a procija és esetleg a kamerája lehet jobb, de a procit úgyse használja ki az ember, a képek meg csak Facebookra, Instára meg Twitterre mennek fel, oda meg tökmindegy. Arról nem is beszélve, hogy ha vesz az ember egy 150 ezres telefont meg egy 150 ezres fényképezőgépet, akkor sokkal jobb fotókat fog tudni lőni és még így is olcsóbbra jött ki.

2023. szept. 29. 08:00
 25/28 Morzsi007 ***** válasza:
0%

Sokan vesznek hosszú távra telefont, mint én is 3-5 év általában. Nekem fontos a megbízhatóság, gördülékenység, gyorsaság, mert ehhez szoktam és a normális kamera, mert nem akarok DSLR-rel futkozni, ha megyünk valahová és van két gyerekem, pár képet kattintok, videózom, későbbre jó lesz. Ja, és nem a Facéra és társainak gyártom a tartalmat, nincs regisztrációm semmiféle szosől média oldalra, hanem magunknak készítem.

Igen, legtöbben olyan vesz drága telefont, nem csak iphone-t, akinek nincs pénze, de van kivétel is.

Utolsó hozzászóló, Te még sosem használtál iphone-t, így azért véleményt alkotni valamiről , amit nem ismersz, csak hallottak alapján.

2023. szept. 29. 09:10
 26/28 anonim ***** válasza:
33%

#24 Vagyok. Nem talált, mert éppen most tesztelek egy iPhone-t. Sok dologban jobb, mint az Android. Gyors, nem röccen meg, villámgyorsan és könnyen megy vele a fizetés és van olyan fukció, ami Androidon kínlódós, itt meg fluttul működik. De vannak olyan dolgok is, amik nem tetszenek, illetve ettől még úgy gondolom, hogy túl sokat kérnek érte.

Én is hosszú távra veszek telefont, a legutóbbi egy 100 ezres telefon, amit 4 évig használtam, most tesztelem helyette az iPhone-t.

2023. szept. 29. 09:22
 27/28 Morzsi007 ***** válasza:

Pontosítok, akkor eddig nem használtál, pont most ismerkedsz vele. 🤔🙂

Igen, valami jobb, valami rosszabb, mint az androidon. Mindenkinek nem lehet megfelelni.

2023. szept. 29. 09:42
 28/28 anonim ***** válasza:

25# "véleményt alkotni valamiről , amit nem ismersz, csak hallottak alapján."

Halottakról jót vagy semmit.

2023. okt. 6. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!