Miért akkar tőlem 250 ezer ft előleget a yettel?
Új előfizető lennék ez normális,hogy ennyit elkér előre? Így semmi értelme egy összegben is megvehetném már akkor ennyi erővel
Pedig az iphone az iphone. 🙂
Vedd olyan helyen, ahol megoldható áruhitellel, Media Markt, vagy ahol olcsóbb.
Van meglévő előfizetésed valamelyik szolgáltatónál? Ha igen, akkor annál vedd, talán nem lesz.
Csak egy jó tanács, ha nincs 250E Ft-od feleslegesen, akkor ne vegyél 400 000 Ft-os mobilt.
"Nem kell nekem iphone"
Akkor meg miért adnál 400 ezret egy telefonért?
"Új előfizető lennék"
Ezért.
Fogalmuk sincs hogy ki vagy. Egy banknál kérnek mindenféle papírokat amikor hitelt adnak. A telefonos szolgáltató pedig az előleggel igyekszik bebiztosítani magát. Ez teljesen normális. Te sem akarsz kölcsön adni vadidegennek csókért nemde?
15
Melyik 150 ezres telefon tudja ugyanazt mint a 400 ezres s23 plus?
Ha megmondod azonnal megrendelem
16
Így már világos nekem ez meglepő volt főleg hogy reklámokban gyakran megy hogy 0ft-ért elhozhatod erre 250 ezret kérnek érte 😆
háááát nem tudom, h a csucstelóbol mi az ami téged mozgat, leginkább de ez ésszerű kompromisszumnak tűnik:
https://www.youtube.com/watch?v=9omIrSU-XuQ
Motorola Edge 40:
- Azonos méretű kijelző (illetve 0,05"-el kisebb, amit nem veszel észre)
- Nagyobb függőleges felbontás
- Magasabb kijelző PPI érték
- 144 Hz frissítés (S23 Plus csak 120)
- Valamivel kisebb NIT érték
- Könnyebb
- Mindkettő IP68 védelemmel van
- Ugyanannyi RAM
- Ugyanannyi tárhely
- Kisebb OS fingerprint
- Kicsivel kisebb, de így is hatalmas akku kapacitás
- Gyorsabb töltés (68W)
- Mindkettő 50Mpx kamerával rendelkezik
- Kisebb rekeszérték (f/1.4 szemben az S23 f1.8 értékével)
- Nagyobb Mpx a selfie kameránál
- Azonos Wi-Fi szabványok
- Mindkettő 5G
- Barométer nincs benne
- Adnak hozzá egy 68W-os töltőt, az S23 nincs töltő
Oké, a pricija nem olyan erős, de azt úgysem használod ki, szóval mindennel együtt baromira nem éri meg azt a plusz 250 ezer különbséget, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!