Miért éri meg felsőkategóriás telefont venni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 17:44
11/13 anonim válasza:
Olcsókat használok használtakat 30-40 ért. 90% akku idővel. Mindent is tudnak, extraként telefon is van bennük.
Amúgy meg véget érhetne már ez a telefon mizéria. Régen egy 3310-est használtak 4-5 évig. W200 at 6 évig használtam. Olyan nagyon új dolgot már nem tudnak mutatni. Projektort még nem szerelnek bele, de tehetnének. Jó kamerákat már elfelejtettek gyártani, kivéve az 500ezres telókba, 8K kijelzők hol vagytok? 16K, 32K, 64K felbontású kijelzők? Gyárak hahó le vagytok maradva mint Lidi néni.
Várom már azokat a telefonokat, amik akkorák lesznek mint az Ericsson Hot-Line 90es évek elején. Kis bevásárló kocsival lehetne húzni velük egy 12V-os perion akkut mint power bankot. Állítom sokan csinálnák :D
12/13 anonim válasza:
Én azért inkább távol tartom magam a 30-40 ezres hulladékoktól. Nem vagyok gazdag, de akkor sem vennék telefont 100 ezer alatt mert nem éri meg az idegbaj amit okoznak az alsókategóriás hulladékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!