Van még ma 2021-ben igazi felsőkategóriás telefon jack dugóval?
Sony Xperia 1/Xperia 5 III, Zenfone 8, Moto G100/Edge S.
Parancsolj, ezek egész jó telefonok.
Hozzátéve hogy én csak a G100-ast venném meg, abban legalább csak SD870 van ami melegszik.
De amúgy meg ha irreális kérdést akar feltenni az ember, ami tényleg nincs.
Mindez mondjuk 13 cm hosszban, akkor egészen 2017-ig kell elmenni hogy ilyen telefont találjon az ember...
Újonnan?
Itt van az idén kiadottakból pár, de felsőbb kategóriás telefonból amit nálunk is forgalmaznak elég kevés van: [link]
Tavalyiakból a Galaxy Note 10 lite lehet talán felsőbb kategóriás egyebek mellett: [link]
Ha még picit visszamész, akkor már találni jókat, ezeket már csak használtan éri meg megvenni. S10, S10+, P30, de még ezeken kívül is biztos van.
Igen, újonnan aktuális modellt. Sajnálatos dolog, engem nem győz meg hogy egy DAC-es kábelt hordozzak magamnál, ami önmaga plusz egy hibaforrás, minőségi keresztmetszet.. az 50k-s vezetéknélküli fülest, amit még külön tölteni kell, és könnyű elhagyni is, nyugodtan du..ják fel maguknak..
Elkeserítő, mert a többi részegységből meg szeretném a legjobban (kamera, kijelző, cpu stb)..
Én inkább beruháztam egy MS7BT-re és azóta nem problémázok rajta.
Itthon meg van láncom egy középkategóriás fejhallgatóval.
Hordozni nem nagyon lehet manapság, fölig ha az ember elvárja a jó hangminőséget, alacsony teljesítményfelvétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!