Fojamatosab felugro reklámokat hogy lehetne eltüntetni?
Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom de egy samsung galaxy-rol lenne szó és az a probléma hogy fojamatosan reklámok jönnek fel de akkor is ha nincs megnyitva semmilyen alkalmazás. video nézés, zene halgatás, de még telefonalas közben is és így szinte használhatatlan a mobil! Hogy lehetne megoldani?2023. szept. 26. 14:39
11/20 anonim válasza:
Kellene kitalálni egy oLYan mobilt, mondJuk egy okosat, ameLYik ki tudná Javítani a "butaphonokat".
12/20 A kérdező kommentje:
11-es Téged meg a hozzád hasonlókat az életböl kéne ki javitani higy mindenbe a hibát keresitek de hasznos választ nem tudtok írni a kérdésre !!
2023. szept. 27. 22:06
13/20 anonim válasza:
Ez is tele van hibával. Teljesen haszontalan a kérdésed, ezért nem értette meg még senki, hogy aztán válaszolni is tudjon rá. A #3-ra nem válaszoltál. A #4-ből sem próbáltál ki semmit, majd írtad meg, hogy használ-e.
14/20 anonim válasza:
11-es: téged, meg a hozzád hasonlókat az életből kéne kijavitani, hogy mindenbeN a hibát keresitek, de hasznos választ nem tudtok írni a kérdésre!!
15/20 A kérdező kommentje:
Jó amugy hogy ki javítod az írásom mert Én qrvára leszarom! A mondani valómat mindenki értette de te olyan vagy mint egy inas helyettem is meg csinálod
2023. szept. 28. 20:06
16/20 anonim válasza:
Jó amúgy, hogy kijavítod az írásom, mert én qrvára leszarom! A mondanivalómat mindenki értette, de te olyan vagy mint egy inas, helyettem is megcsinálod.
17/20 anonim válasza:
Megj.: Inkább inas, mint agyatlan.
18/20 A kérdező kommentje:
De te legalább agyas vagy így jó leszel inasnak !
2023. szept. 28. 22:29
19/20 anonim válasza:
Lehet nem szóltak, de inas 1945 óta nincs.
Bár ha olyan vén vagy, hogy emlékszel ezekre az időkre, lehet valami zsellér voltál azokban az időkben, és így nem szégyen, ha nem tudsz írni/olvasni, hisz nem ez volt a dolgod.
20/20 anonim válasza:
Inasoknak miért kell agy, jobban, mint neked? (Egyébként azt sem veszed észre, hogy több emberről van szó?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!