Tegnap nem tudtam feloldani a telefonomon se az ujjlenyomatot,se a képernyőzárat másnál volt ilyen?Nem értek hozzá. Szerencsére újraindítottam és jó lett.
#2 Akkor valamit rosszul fogalmaztál, mert az oldalsó gombot nyomhatod órákig is, a telefon lezárt képernyője akkor se old fel. Gondolom feloldóminta, és ujjlenyomt van beállítva képernyőzárnak, és ezeket nem fogadta el, hanem egyből a kódos képernyő jött elő. Az meg normális, mert időnként a telefon bedobja, hogy ne felejtsd el, olyan mint bankkártyánál is a PIN kód.
Ilyen elfelejtettem a kódot szöveggel szoktak jönni azok akik a párjuk telefonjában szeretnének turkálni ;) , ezt utóbbi nem rád vonatkozott kérdező
Kód van beállítva és ujjlenyomat.
Feloldóminta nincs.
Általában ujjlenyomattal oldom fel,nagy ritkán kóddal mert igen néha feldobja. De most egyszerűen nem engedett be a telefon egyikkel se de az újraindítás meg sikerült.
Ok, este mikor már nem hívnak kipróbálom!:)
De akkor mi a teendő ilyen esetbe ha tényleg az újra indítás se segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!