Ki mennyit használja a telefonját naponta?
Figyelt kérdés
Egy angol projektre kéne az információ.#telefon #Angol projekt
2023. szept. 26. 09:17
11/16 anonim válasza:
#10 Persze megmaradnak, mert ha nincs reklámblokkolód, akkor közben nézegetheted a tamponreklámot :D
12/16 anonim válasza:
Nem tudom kinek nem tetszik a 8-10 óra, de ez van.
Nem fogom kevesebbet nyomkodni, ismerősökkel tartani kell a kapcsolatot, munka és egyetem esetén szintén, szóval 0-24-ben aktívnak kell lennie.(ez a 8-10 is inkább átlag, van amikor 3-4 és van amikor 16-t is eléri)
13/16 anonim válasza:
Mivel videókat is nézek, van, hogy 5-6 óra is összejön egy nap.
14/16 anonim válasza:
12-es nem vágja még mindig... a kérdezőn kivül senkit nem érdekel mit és mennyi ideig csinálsz. Nem ezért lettél lepontozva.
15/16 A kérdező kommentje:
#10 Miért sérti a szabályzatot?
2023. szept. 26. 12:28
16/16 anonim válasza:
Otthon gép, munkahelyen gép, így telefont max 1 órát használom, de az már nagyon a max. Inkább bámulom a nagy monitort, mint a vakoskodok a telefon fölött.:) Hiába na, én már öreg vagyok, rossz a szemem is, nem is tudom minek nekem okoska egyáltalán. El is adom inkább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!