Okostelefon kijelzőjét lehet egyszerűen papírzsebkendővel tisztítani? + Miért mázgás a kijelző? Naponta többször törlöm. Eddig mikroszálas törlőkendővel töröltem. De az sem vált be.
A bőröm alapvetően száraz. Mégis a telefon kijelzője mázgás szokott lenni.
A kezemet, illetve az ujjbegyeket is meg szoktam törölni, hogy ne legyen mázgás a kijelző. Mégis az.
Más pedig mondta, hogy ő havonta egyszer törli meg. Mégsem piszkos az övé.
Hogy van ez?!
És mi lenne hatékony?
Én is sokszor törlöm. Nem gond ezt. Az aki havonta egyszer törli inkább az a baj. Elég igyéntelen lehet és nem zavarja a retek.
Sima papírzsepivel ne töröld, mert összekarcolod nagyon hamar! A papírzsepibe beleragadnak a porszemcsék és egyebek amik a kijelzőn vannak, illetve maga a papír is morzsálódik. Ezzel a smirglivel ha áttörlöd a telefont, be fog mattulni nagyon mahar. Szemüveget is tilos papírzsepivel törölni!
Vegyél egy-két jobb mikroszálat kendőt. Teszkóban például az autós osztályon vannak egész olcsón. Ezzel töröld le a kijelzőt. Ha nagyon "mázgás" akkor lehet nedves törlőkendővel is, például a szemüvegekhez valóval, vagy pedig popsitörlővel. A szemüvegtörlő után nem kell már áttörölni ha nem maradt foltos. A popsitörlős tisztítás után a mikroszálassal töröld át, mert attól viszont foltos marad.
#1. Köszi! Olyan van itthon. De olyan is van többféle. Nem fogja összekarcolni...?
#2. Köszi! Most sajnos nem tudok venni. De ha lesz keret, eszemben lesz.
#3. Köszi! Eddig mikroszálas törlőkendőt használtam, de nem volt annyira jó tapasztalatom azzal. Oké, papírzsebkendőt nem fogok erre a célra használni!
(Nem tudtam, nincs szemüvegem, de a napszemüveget is mikroszálassal töröltem.)
Screen Cleaning Wipes
100 % antistaatic
100 db törlőkendő van benne. Szép lesz tőle a kijelző, akár okostelefonról, akár laptopról, akár tv-ről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!