Letiltott a párom Facebookon, létrehoztam egy új profilt,hogy arról lessem,de arról sem látom, csak minimális dolgokat.Mi lehet az oka?
Lehet hogy a tiltás, az összes általam létrehozott fiókra érvényes és nem csak egy profikra?
Próbáltam új email címet használni, de az sem működik.
Új telefonszám kellene hozzá?
De más idegen profilról ,pl a barátnőm profiljáról látszik minden. Pedig ő sem ismerőse. Nem értjük. Vagy belenyúlt a telefonomba és elállított valamit?
Mert belenyúlt, az tuti. Észrevettem
Tudom, miért van ez, de nem mondom meg.
Ne sunyizz!
Hagyd békén!
"Mert belenyúlt, az tuti. Észrevettem"
Vagy paranoid lehetsz, egyebekkel is súlyosbítva, azért utálnak téged. Igaz, hogy nem tehetsz róla, de én is utálom az ilyet.
A Gyakori Kérdéseken eleve nem támogatott szerintem az illegális ügyekben való segítségkérés, számítástechnikai rendszerek szabálytalan megkerülése stb.
Itt leírom, hogy to**ent, már azért is törölnek. (Pedig ugyebár az legális célokra is használható.)
Akkor meg?
Úgy van beállítva, hogy csak az Ismerősök és az ismerősök ismerősei láthassák a dolgokat.
Nem mellesleg mindketten szánalmasak vagytok, ő letilt, te meg kamu profilokon keresztül kémkedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!