Iphoneon lehet torrentezni?
Androidrol váltanék van rá torrent kliens?
Illetve megbirkózik bármilyen videó fórmátumal mint az Android?
Én úgy tudom nincsen kliens rá, tehát online böngészős torrent klienst lehetne használni. Ami nem hangzik túl biztonságosnak, de szerencsére soha nem kellett foglalkoznim ilyennel.
Videoformátumok okésak. Legrosszabb esetben VLC-t letöltöd, aztán megy minden ugyanúgy, mint androidon.
Cloud torrent működik.
Ez jobb is mint az hogy a telefonon torrentezel, mert nem terheled a telefont. Nem nyírja a tárhelyet, akkumulátort a torrentezés.
VLC minden formátumot visz.
Nem lehet.
De miért akarsz telefonon torrentezni?
5
Mert egyszerűbb mint először gépre letölteni majd kábelel telora át tolni.
6 Nem vagyok hajlandó 1 millió felé streaming platformonra előfizetni kb ahány film annyi különböző helyen nézhető meg
Nem kell kábel. A VLC-ben van wifi megosztás. A gépen a böngészőbe beírod a VLC appban megjelenő címet, aztán ebbe az ablakba behúzod a filmet. Nagyon gyorsan átmegy a cucc.
A cloudtorrent meg úgy működik hogy letötődik a torrent a weben és aztán te onnan töltöd le a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!