Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom feloldani a telefono...

Nem tudom feloldani a telefonom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy J6

Félreírtam a telefonos jelkódomat, és nem tudom feloldani. Próbáltam gyári visszaállítást csinálni, de nem tudok bemenni a beállításokba és nem engedi kikapcsolni sem.

#jelszó #telefon #jelszófeloldás
2023. szept. 22. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

SIM kódot? Van a kártyán egy Puk kód amivel feltudod oldani, ha azt is elcseszted menj a szolgáltatóhoz.

Magát a telefont nem tudod örökre lezárolni örökre csak pár percre max. Vagy más kódot állítottál, be mint amit akartál és arra nem emlékszel.

Gyári beállítások visszaállítása után az megszűnik. És hozzá kéne férned a telefonhoz. Google biztonsági rendszer, hogy gyári visszaállítás után azzal az email címmel kell bejelentkezned amivel előtte bent voltál.

Egyszerűen nem értem a problémát amit leírsz. Nem tudsz belépni, de visszaállítottad most betudsz lépni, de a beállításokba nem tudsz belépni?

2023. szept. 22. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani, csak azért nem valószínű, h bárki is segítene itt, mert nem tudod bizonyítani, h a tiéd. Ha mégis tudod, privátban segíthetek.
2023. szept. 22. 16:43
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 nem oldódott meg. A weboldalak azt írják, kapcsoljam ki a telefont, és csak akkor tudok csinálni hard resetet, viszont nem engedi kikapcsolni, csak akkor, ha beírom a jelszót.
2023. szept. 22. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
A telefon bekapcsológombját kell hosszan tartani még, kinem kapcsol. Kifog kapcsolni 10 vagy 30mp múlva. Akkor majd a hangerő le és bekapcsoló gomb tartásával jön be a BIOS ahol elvégezheted a visszaállítását.
2023. szept. 22. 16:49
 5/12 A kérdező kommentje:

#4 megpróbáltam, nem kapcsol ki csak bead 3 opciót.

- Újraindítás

- Kikapcsolás

- Vészhelyzeti üzemmód

Ha rámegyek a kikapcsolásra akkor azt írja, nem kapcsolhatom ki amíg nem írom be a jelszót.

2023. szept. 22. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Vàrj egy kicsit. Ha rosszul irtad be a kódot, egy kis idő után újra próbàlhatod. Akkor màr helyesen írd be a kódot.
2023. szept. 22. 17:01
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 de alapból rosszul állítottam be a kódot, így hiába írom be helyesen.
2023. szept. 22. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Amikor kihozza a 3 opciót, akkor ne engedd el a gombot, hanem tartsd tovább, amíg ki nem kapcsol.
2023. szept. 22. 17:10
 9/12 anonim válasza:
Akkor várd meg míg lemerül. Aztán felrakod töltőre, és mehet a hard reset amit említettél.
2023. szept. 22. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgyhogy 8as! Várj tovább
2023. szept. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!