Hogyan tudom a telefonom feloldani kívülől?
A kijelzője meghalt érzékel, de nem látni rajta semmit és fel kéne oldanom, hogy le tudjam róla menteni az adatokat. Nagyon megköszönöm ha valaki segít és részletesen leírja mit tegyek, mert nagyon nem értek hozzá.
Előre is köszönöm
Ahogy az előző kérdésednél is megválaszolták, nem foglalkozik vele hivatalos helyen senki hogy lementsen bármit is.
Otthon pedig neked sem fog menni a dolog. Az A72 pont nem támogat vezetéken kijelző tartalom tükrözést, a nem vezetékes megoldásokhoz meg működő kijelző kellene a beállításához. Nekem is A72 van, csak én még akkor gondolkodtam, mikor még nem volt semmi baja, és be van állítva hogy mindent szinkronizáljon tárhelyre, így ha holnap ugyanúgy járok mint te, veszek egy másik telefont, bejelentkezek, és egy óra múlva minden ugyanúgy és ugyanott lesz mint előtte. Ez már a mostani telefonra váltáskor is így működött, mikor a régit eladtam.
Sőt, a munkám miatt sokat fotózok, levelezek, telefonálok, ahhoz külön felhasználói fiókot hoztam létre, külön szinkronizál mindent. Nem keveredik, nem foglalja a privát tárhelyet, pc-n bejelentkezve bármikor elérhető telefon nélkül is, stb.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Én is csak egyszer kapcsoltam ki véletlen és felejtettem el kikapcsolni. Az előző telefonjaimnál sikerült megoldanom, de most szerencsétlen voltam és nem. Remélem veled sosem történik ilyen és nem kell küzdened a munkáidért!
milyen munkák?
azt az SD kártyára tetted, nem ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!