Ha a telekomnak kifogyott a keszlete ip 15 pro maxbol, akkor mikorra varhato a restock? ( uj keszlet )
Figyelt kérdés
akartam rendelni 2 ip15 pro maxot csak olyan lassu volt az oldal a leterhelesek miatt hogy lecsusztam rola, applenel nov 25 re irja a szallitast, akkor a telekom ez az ido utan kap uj keszletet?#Telekom #ujkeszlet
2023. szept. 22. 12:28
2/9 anonim válasza:
Majdnem eret vágtam, annyira vártam az új iPhone kérdéseket.
3/9 anonim válasza:
Én is csodálkoztam hogy még nem volt ma ilyen kérdés :D
Nyugi kérdező nem novemberben lesz készlet!
Ilyenkor azt szokták csinálni hogy részletekben teszik fel a webshopba a telefonokat. Érdemes naponta többször is ránézni! Van hogy naponta 3x-4x is tesznek fel valamennyit.
4/9 anonim válasza:
Menj be T üzletekbe, nekem sikerült venni Prot, havernak meg Pro Maxot
5/9 anonim válasza:
Én lerendeltem 15-öt, meg még a jövőbeli darabokra foglalót is fizettem. Már nem lesz. Szia.
6/9 anonim válasza:
Csak akkor rendelnek újabb szállítmányokat, ha itt a gyakorin már elég sok kérdező toporzékol.
Szólj a haveroknak is hogy írjanak ...
7/9 anonim válasza:
Szívtad, én 57 darabot meg tudtam rendelni :P
8/9 anonim válasza:
Valszeg a sok proli sznob mar rendelt szoval egy par nap mulva lesz csak. Akkor megint rendelnek a proli sznobok...
Az a baj, hogy nagyon sokan megveszik a szar iphonet 30 ezerert havonta, utanna meg nem lesz mit enni.
9/9 anonim válasza:
"utanna meg nem lesz mit enni"
Honnan szeditek ezeket? Magatokból indultok ki?
Szülők a támpont az állításhoz?
Ez a proliság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!