Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha én Vodafonos vagyok akkor...

Ha én Vodafonos vagyok akkor a telefonommal hogyan tudom megállapítani, hogy más szolgáltatónak jobb e adott helyen a lefedettsége?

Figyelt kérdés
Szolgáltatót akarok váltani de nem még rosszabbra. A Voda nagyon gyenge LTE jelez de inkább E-n áll mióta nincs 3g.
2023. szept. 20. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megkéred a haverod hogy álljon oda a mobiljával.
2023. szept. 20. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Vegyél egy feltöltős kártyát, és rá egy nap korlátlan netet, és az az egy napig teszteld.
2023. szept. 20. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Belerakod egy másik szolgáltatónak a sim kártyáját.

Ha nem tudsz senkitől kölcsön kérni, akkor veszel egy feltöltőkártyát, az egy ezres.

2023. szept. 20. 16:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi jó ötlet a feltöltős nem jutott volna eszembe.
2023. szept. 20. 16:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Vodafonnál minden jobb. Én évekig az voltam, és most, hogy átálltam yettelre, azt tapasztalom, hogy ott is simán van 4G ahol a voda már rég két vállra feküdt. Pedig én aztán a hegyek között élek a börzsönyben. Meg amúgy is....ki tököm vodás már manapság?
2023. szept. 20. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
És amúgy az LTE800 Budapesten kívül közös a T-nek és a Yettelnek. Szóval valószínűleg elég az egyiket kipróbálni.
2023. szept. 20. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Network Cell Info alkalmazást tedd fel, majd vedd ki a SIM kártyát a telefonból. A telefon automatikusan a legerősebb jelre fog felmenni, hogy segélyhívást tudj indítani. Megnézed, hogy a Cell ID milyen számmal végződik, egy kötőjel után 2 számjegy. 01 = Yettel, 03 = DigiMobil, 30 = Telekom, 70 = Vodafone.
2023. szept. 20. 16:57
 8/12 A kérdező kommentje:
7. Köszi!!
2023. szept. 20. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Sim kártya nélkül szerintem 2G-re fog felmenni. Szóval nem teljesen tökéletes.
2023. szept. 20. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 nekem a Telekom 2G és Yettel 3G között ugrált folyamatosan, olyan helyen ahol mindegyiknek alig volt térereje (Digis kártya, akkor még saját hálózaton ment, az egyáltalán be se jött, ezért "Csak Segélyhívás" módba ment a telefon). Tehet nem csak 2G-re megy fel.
2023. szept. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!