Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Merjek iPhone-t venni?

Merjek iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Mar regota akarok venni egy iphonet, de NAGYON sokan irjak minden magyar oldalon, hogy hulyenek neznek mindenkit aki nem latvanyosan jomodu ha iphone-t hasznal. Ezeken en is meglepodtem amikor olvastam, nem gondoltam volna hogy Magyarorszag ennyire visszamaradott, sajnos nem vagyok jomodu szoval attol felek, hogy engem is hulyenek neznenek paran ha az utcan elovennem.
2023. szept. 16. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem nem gondolod komolyan a kérdést. Ha neked tetszik az iPhone és megvan rá az anyagi kereted, miért ne vehetnéd meg? Soha nem szabad a másik ember véleményével foglalkozni, szard le ki mit gondol. Valakinek ez a telefon válik be, valakinek az. Hülyének meg biztos nem fognak nézni azért, mert iPhoneod van, mert akkor elég sok embert hülyének néznének Magyarországon.
2023. szept. 16. 22:37
 2/10 anonim válasza:
100%
Nem mindegy? Az a lényeg hogy te szeresd használni a telefonod. Ha meg valaki beleköt el tudod magyarázni neki hogy Amerikában az emberek 90%-nak iPhone-ja van, miközben azért ott is bőven vannak közép/alsóosztálybeliek bőven.
2023. szept. 16. 22:38
 3/10 anonim válasza:
100%
#2-es vagyok, bocsánat a szóismétlésért
2023. szept. 16. 22:39
 4/10 anonim válasza:
0%
miért akarsz iphonet? azért mert az az iphone és úristen milyen presztizse van a márkának? vagy azért mert az ár arányában nézve szimpatikusak számodra a specifikációi és úgy érzed kihasználnád amiben jó és nem zavarna amiben szar. az iphone nagyon drága, ha csak a logó miatt vennéd, hülye vagy. ha pont olyan dolgok fontosak neked a mindennapokban amikben az iphone pont jó és megengedheted magadnak akkor vedd meg. de sok telefon van jelentősen jobb képességekkel, jelentősen olcsóbbért.
2023. szept. 16. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Jajj ne menjünk már ebbe bele, mert már rohadtul unalmas, hogy ti állandóan mindig mindenkit leakartok beszélni ezen az oldalon az iPhone-ról, mert nektek az anyagi keretetek nem engedi meg
2023. szept. 16. 22:50
 6/10 anonim válasza:
17%
#5 Hát azért azzal semmi újat nem mondott hogy specifikációban sok Androidos telefon ugyanazt tudja olcsóbban. iPhone pont hogy azoknak jó akiknek az ökoszisztéma és az iOS mint olyan fontos.
2023. szept. 16. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Troll
2023. szept. 17. 06:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak itt a gyk-n meg a facebook komment szekcióban van ez.

Egy átlagos, normális ember pont lesz*rja kinek milyen telefonja van és mennyibe kerül.

2023. szept. 17. 07:42
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
2023. szept. 17. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Felejzsd el az i fost..!!!! Túl árazott szar..
2023. szept. 17. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!