Melyik szín tetszik nektek a legjobban? iPhone 15 Pro / Pro Max
Ma délután 14 órakor indult az előrendelés és kicsit bepánikoltam. Még nem döntöttem el hogy melyik szín tetszik a legjobban a 4 közül. Igazából a feketét és a kéket kizártam, maradt a fehér és a natúr titán. Megrendeltem mindkettőt (sima Pro 256GB), aztán majd az egyiket visszaküldöm.
Nektek melyik szín tetszik a legjobban?? Melyiket tartanátok meg a fehér és a natúr titán közül?
Még szerencse hogy 14:08-kor már le volt adva mindkét rendelés, mert így tuti kiszállítják jövő hét pénteken, de ha egy órával később rendeltem volna akkor októberre csúszott volna a szállitás. 🤯
apple.hu -> közös kelet-európai raktárkészlet. Mostmár néhány konfigurációra novemberi szállítást ír.
De gondolom Magyarországról is sokan előrendelték.
Mivel mindenkinek más az ízlése, így ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Senkinek sem MÁS ízlése alapján kellene dönteni, és nem kellene, hogy MÁS befolyásolja az EGYÉNI ízlést. Nem más vásárol, hanem TE.
Ha pedig nem tudsz dönteni, akkor nézegesd időnként és időbel eldől, hogy melyik tetszik Neked jobban. Bár...már megrendelted, így a kérdésnek duplán nincs értelme. Vagy a mi egyéni ízléseink miatt már hamarabb elállnál a (legalább az egyik) vásárlásától, minthogy megérkezne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!