600 ezer az iPhone 15 Pro Max. Ki ad ennyit egy telefonert?
Hidd el sokan megveszik, ahogy a 600 ezres Samsungot is. Egyébként meg egész jók lettek az árak a tavalyi szériához képest (14 Pro - 570 ezer vs 15 Pro 500 ezer). A Pro Max ára is gyakorlatilag csökkent.
Péntek 14 órától lehet előrendelni. 14:01-kor már le lesz adva a rendelésem. Igaz nem a Maxot veszem mert az baromi nagy szerintem, sima Pro lesz 256GB tárhellyel. A színnel még bajban vagyok, tetszik a fehér, kék és a natúr titán is. :)
"Tizedét sem"
60 ezer Ft-ot sem fizetnél egy telefonért?
"60 ezer Ft-ot sem fizetnél egy telefonért?"
Hagyd, ő se tud számolni, hogy ez mennyi, csak most ezzel nagyot akart mondani, hogy hát ő annyira magas intelligencia szinten van az emberiség nagy részéhez képest, hogy őt biztos senki se fogja átverni, ő márpedig a tizedét se adja ki érte. Persze azt gondosan hozzáteszi kamuból, hogy egyébként megtehetné. Véletlenül se feltételezzük, hogy egy csóró proli, neki sok pénze van csak nagyon intelligens is, és ő csak a tizedét hajlandó kifizetni vagy még annyit se érte.
Igaza van.
60-nál többet én se adnék ki egy telefonért.
"Igaza van.
60-nál többet én se adnék ki egy telefonért."
Igaza van elkezdi. Mert ugye ez egy objektív "igazság". 🤡
Te is úgy adod elő magad, mintha te ezzel magasabb intelligencia szinttel rendelkeznél, hogy te nem adsz ki érte ennyit, és ez a hozzáállás az igazság szerinted. Vagyis helytelenül cselekszik, aki ennél többet kiad. Sok szerencsét akkor az ótvar kínai f.sodhoz a hulladék kamerájával, a recsegő műanyag hajlékony keretével és a 3 gb ramodhoz, amivel bezár minden harmadik appot és napi 5x fagy. A kevésbé nyomorultaknak meg engedd meg, hogy nekik is igazuk van, hogy 500 ezres telefont vesznek. Tudod valakinek ez félhavi fizetés.
Én nem, de nem mindenki csak telefonként tekint rá, ahogy a többi okostelefonra sem. Erős hardver, jó kamera, sorolhatnám az okait, miért kerülhet ennyibe, persze a marketingköltségekkel kissé megfejelve. Mellesleg más gyártónak is van drága telefonja, pl. az Árukeresőt alapul véve:
- Huawei Mate X3 12/512 756 ezer
- Honor Magic VS 12/512 613 ezer
- Asus ROG Phone 6D Ultimate 16/512 600 ezer
- Samsung Galaxy Z Fold5 12/1T 543 ezer
...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!