Miért ilyen népszerű az Apple Airpods ha amúgy nem is annyira jó?
Figyelt kérdés
Tisztázzuk le hogy nem az Apple fikázása vagy vitatkozás a célom. Csak konkrétan a sima Airpodsra vonatkozik a kérdésem. Házon belül is jobbat kapni. Ott a Beats széria ami szintén jobb. Jómagam is egy Beats Fit Pro-t használok, ami drágább a sima airpodsnál, de cserébe mindenbe jobb. Ott az olcsóbbik Beats is. Az is veri az airpodsot és még talán valamivel olcsóbb is. Akkor miért nem azt veszik inkább? Csak arra próbálok rávilágítani hogy az Airpods kb. semmit sem tud és ehhez képest az Apple leginkább túlárazott gyártmánya. Nyilván azért adják drágán mert megveszik. És most jön a lényeg. Miért veszik meg? Én használtam már olyat is és semmi extra. Semmi nincs benne ami indokolná a népszerűségét. Stabilan marad a fülben? Nem, edzéskor hamar kiesik. Jól szól? Nem rossz, de ennyiért szinte minden termék lepipálja. Zajszűrés nincs. Ott a Pro modell, ami sokkal jobb. Persze azért is sokat kérnek, de ár/érték arányban lazán elveri a simát mert a pro egy jó fülhallgató, tényleg sok extra van benne. Érti ezt bárki?2023. szept. 10. 11:58
21/23 anonim válasza:
Azert veszik meg az emberek mert gondoljak hogy jo az mert apple, inkabb valasztjak az olcsobbat mint a dragabbat, majdnem ugyan ugy nez ki
22/23 anonim válasza:
"De nem tudsz felsorolni előnyöket. Ok, hogy neked megfelel, de mi volt az az ok, amiért azt vetted és nem mást?"
Nem teszteket olvastam, és nem akartam mennyei élményt. A forma rendben, a hangzás rendben, az ár rendben, meg van véve. Ennyi. Nem agyaltam hogy a pénzemért biztosan kaphatok-e szebbet vagy jobbat. Nem mellesleg nem bírom a gumiharangokat.
23/23 A kérdező kommentje:
22. Köszönöm. Egyébként aki gumiharang nélkülit szeretne, annak egy jó opció. Ezt meg tudom érteni.
2023. szept. 12. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!