Miért ilyen népszerű az Apple Airpods ha amúgy nem is annyira jó?
"én egy Apple Beats Fit Pro-t használok ami drágább a sima airpodsnál. Persze sokkal jobb is"
Segítek neked, szerintem nem jobb. És ez a lényeg. Azért vettem meg at airpods-t, mert NEKEM jó. Amíg így van, addig nincs értelme annak amit leírtál.
"Mi az amiben jobb a tied?"
Leírtam, abban, ami nekem megfelelővé teszi.
Amit te használsz, az meg neked jó.
Szóval innenntől befejezheted a hülyeségedet. Sajnálom hogy nem figyel rád senki.
"Na mégis miben jobb az Airpodsod?"
Alapszabály, hogy szubjektív dolgokkal kapcsolatban nem nyitunk vitát.
"Fogd már fel, hogy normális országokban ahol nem szotyipénzt adnak fizetésként leszarja az átlag műszaki ismeretek nélküli ember hogy mit vesz meg. Keres 3000-5000 fontot és 130 font az airpods. Meg sem nézi mit vesz. Apple meg fehér, jó lesz."
Magyarorszagon szerintem az atlag felre tud rakni 100 ezret havonta, a sima airpods 3 60 ezer forint az arukereson, szoval ha ugy szamoljuk kb 15 napot kell erte dolgozni.
Sok termeknel meg szoktam nezni a velemenyeket, az Alzanal sok a cseh, de akadt par magyar is, egyik cseh sem irta oda, hogy draga, de 10/8 magyar igen. Ha jol emlekszem ez valami telefonnal volt.
Nem csak az a lényeg hogy drága, hanem az is hogy kell-e neked.
Ha az utóbbi nem teljesül, akkor az első tökmindegy nem?
Nem értem ezt a kérdezőt. Rendszeresen tesz fel ilyen kérdéseket és sosem fogadja el a válaszokat. Akadékoskodik és provokál.
Miért csinálod ezt Józsikám?
18
Erre a megoldást a jobboldali narancssárga körre való kattintás után találod meg, például a második lehetőséget választva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!