Milyen mobilt vegyek?
Most szeretnék új mobilt venni,valami nagyon jól kinézőt,és persze strapabírót,bővíthető memóriával,jó kamerával.Nézegettem a nokia n97-et,c3-at,illetve a samsung b3310-et,mi a véleményetek ezekről,illetve milyet ajánlotok??n97: [link]
samsung: [link]
c3: [link]
szerintem a Nokiát vedd meg, mert az a legstrapabíróbb, érintő képernyőset nem vegyél. Idézem a haverom szavait:
"az érintőképernyőset beteszem a szerszámos ládába félpercre és vége is mert megkarcolta ez meg az, viszont a nokiával akár az mtz-t is összerakom."
sony-t alapból nem vennék..
mindegyik típusának van vmi hibája..
megvettem még anno 90ér a k750i-t, havonta vittem szervizbe.. aztán kijöttek ezek a típushibák hogy joystick.. aztán exponálógomb.. április óta van egy nokia 6303-am, egy darab gond nem volt vele, pedig nyúzom rendesen, le esik innen onnan.. már nagyon sokszor csodálkoztam hogy ilyeneket túlél.. de viszont érintőképernyősbe nem tudom mi a helyzet.. azt lehet nem kéne dobálni. most akarok venni az x6ost.
amúgy azt mondod drága az n97.. akkor minek veszed bele a felsorolásba?: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!