Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csinált már valakinek olyat...

Csinált már valakinek olyat az iPhone-ja hogy saját magától frissítette magát és újra jelszóval kell bejelentkezni? Egy szervizben ezen tudnak segitnei?

Figyelt kérdés

Ha bemegyek egy vidéki iPhone szervizbe ott az iClouddal kapcsolatban is tudnak segíteni vagy csak ha az eszköznek bán valami gondja?

Egyik pillanatról a másikra leállt a telefonom majd frissitette magát. Jelkódot kért amit elcsesztem majd kikapcsoltam és akkor ugye most be kellene jelentkezni de nem emlékszem a jelszóra. Most egy másik régi iPhone-rol elvileg tudnék új jelszót kérni a saját fiókomhoz de annyira bonyolult a leírás hogy képtelen vagyok megérteni mert nyugatot szedek és le vagyok szedálva. Sajnos nem Pesten vagyok hanem vidéken, ha bemegyek egy iPhone szervizbe ott tudnak segitnei?

2023. szept. 7. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tanulság: felkell írni valahová

[link]

Utolsó lehetőség, hogy gépről böngészőn keresztül is megtudod változtatni az apple id , de idő idegenyes mire meggyőződnek hogy te vagy

2023. szept. 9. 08:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerencsére segítettek

Magam sem értem hogy hogyan de vissza lehetett hozni a telefonom

A jelszót most már tudni fogom

Viszont így is kva félelmetes hogy használat közben egyszerűen leáll és kidob a rendszer és kéri az iCloud jelszót

Bár nagyon tele a tárhely de ebből egy évig nem volt gond és most csak kidob...

2023. szept. 9. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, teljesen normális ha időközönként újra kéri a jelszót. A telefon meg szeretne győződni róla, hogy a jogos tulajdonosa használja-e még mindig. Jól írd fel az aktuális jelszót, és próbáld megjegyezni, hogy többször ne legyen gond belőle. Nagy szerencse, hogy sikerült visszahozni a telefont.
2023. szept. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!