Csinált már valakinek olyat az iPhone-ja hogy saját magától frissítette magát és újra jelszóval kell bejelentkezni? Egy szervizben ezen tudnak segitnei?
Ha bemegyek egy vidéki iPhone szervizbe ott az iClouddal kapcsolatban is tudnak segíteni vagy csak ha az eszköznek bán valami gondja?
Egyik pillanatról a másikra leállt a telefonom majd frissitette magát. Jelkódot kért amit elcsesztem majd kikapcsoltam és akkor ugye most be kellene jelentkezni de nem emlékszem a jelszóra. Most egy másik régi iPhone-rol elvileg tudnék új jelszót kérni a saját fiókomhoz de annyira bonyolult a leírás hogy képtelen vagyok megérteni mert nyugatot szedek és le vagyok szedálva. Sajnos nem Pesten vagyok hanem vidéken, ha bemegyek egy iPhone szervizbe ott tudnak segitnei?
Akkor megölöm magam
Azt írják hogy másik eszközön is tudnak segíteni ha bemegyek az Apple-be
Egyszerűen nem értem hogy állhat le így egy telefon mintha kijelentkeztem volna az iCloud-bol pedig semmi ilyet nem csináltam, magától tette
5 ev alatt nem csinált ilyet
Az teljesen normális ha a telefon néha kéri az icloud jelszót, az én Iphone 5 készülékem kifejezetten ellenőrzi időközönként hogy tudom-e még, és kéri hogy írjam be.
Azért próbálj meg bemenni a szervizbe, és ne öld meg magad egy telefon miatt. A válasz természetesen jelentve.
Rendkívül kedves vagy hogy pánikroham közben még jelented is
Sokat segítesz vele
"5 ev alatt nem csinált ilyet"
ennyi idő alatt tényleg el lehet felejteni a jelszót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!