Most voltunk Görögországban autóval. Szerbiában és Észak Macedóniában használtam a mobilomon a google térképet. Kb. 50 órát tartózkodtam ebben a két országban. Megkaptam a mobilszámlámat 182.000,ft Itthon korlátlan a monilnet.Létezhet ilyen 50 órára?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 11:22
11/12 Szirty válasza:
A tudatlanság kényelmének ára van. Most már ki kell fizetned.
De lehet belőle tanulni és legközelebb megoldani olcsóbban, illetve nem utólag kérdezni hanem előtte.
Offline GPS navigációt kell használni ami nem igényel internet kapcsolatot, mivel a GPS navigáció az eszköz oldaláról nézve passzív.
Persze így le kell mondanod az aktuális forgalmi helyzet monitorozásáról.
Vagy határátlépéskor venni kell ottani mobilnet szolgáltatást amivel kedvezőbben jössz ki, de ez macerás és főleg hosszabb ott tartózkodás esetén érdemes ezt a megoldást választani.
12/12 anonim válasza:
Sokszor a helyi SIM-kártya vásárlása a legjobb opció, így lesz helyi telefonszámod is, ami kellhet bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!