Milyen telefont vegyek kisfilm készítéshez?
Ezzel nem értek egyet.
100-200000 Ft-os Handycam-eket a csúcsmobilok szerintem felül múlnak.
A másik dolog, hogy pont most szeretne telefont venni a kérdező, nem csak videózás miatt.
Ez nem andorid VS iPhone te két bites analfabéta. Szimplán közöltem egy tény állást miután megtekintettem egy raw felvételt egy iPhone 14 pro maxból és egy s23 ultraból.
iPhone jobb éjszaka, de s23 jobb minden más téren.
Szolidabb stabilabb élesebb kép. Nagyobb a szenzora ennyi.
A DXO mark szerint nem igen veri, sőt (inkább egy szinten vannak, iphone 14 Pro 146 pont, Galaxy S23 Ultra 140 pont).
Persze van, amiben az egyik, van, amiben a másik erősebb, összesítésben a Galaxy kicsit kevesebb pontot ért el. Hogy kinek melyik színvilág jön be, az más kérdés. De ne legyünk dedósak, mindegyik a jelenleg legjobbak között van. Hogy egymás mellett kullognak, nem véletlen, mindig csak egy kicsit javul a minőség, kell, hogy legyen versengés.
Szóval nem kell egyiket sem fikázni, és egyik cég sem fizet azért nektek, hogy istenítsétek. :) üdv, egy iphone tulaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!