Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ESIM: Ha egy telefon képes az...

ESIM: Ha egy telefon képes az ESIM befogadására, akkor akár teljesen meg lehet szabadulni a sima, fizikai SIM kártyáktól?

Figyelt kérdés

Két szolgáltatónál vagyok jelenleg, egy Magyarnál, és egy külföldinél. Mindkét szolgáltató képes arra, hogy ESIM-et adjon az ügyfeleinek. Meg lehet azt csinálni, hogy mindkét szolgáltatómnál esimre váltom a simkártyáimat?

[link]

2023. aug. 28. 17:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Tehát hány ESIM-et tud egy telefon befogadni?
2023. aug. 28. 17:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Rossz telefont linkeltem be véletlenül. Ezt akartam:

[link]

2023. aug. 28. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem csak egy eSIM-et tud kezelni, tehát az egyik számod ráteszed arra, a másikat meg beleteszed mint fizikai SIM kártya.
2023. aug. 28. 17:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Úgy is jó. Csak többféle teóriák terjengenek az ESIM-ekről. Több helyen azt állítják, hogy több profilt is lehet regisztrálni, de vannak, ahol azt mondják, hogy csak egyet. Vagy ez telefonfüggő?
2023. aug. 28. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez a lényege az eSIM-nek! Nem kell többé vacakolni a kártyával.

Az iPhoneokat amerikában már sim tálca nélkül árulják, nem is lehet bele tenni normál kártyát.

Készüléktől függ hogy mennyi eSIM-et lehet "beletenni". Van amelyik 8-10 darabot is amiből 2 lehet aktív, + még a tálcában lévő sim.

2023. aug. 28. 18:33
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Általában többet is lehet, viszont minden telefonnál csak 1 lehet aktív egy időben.
2023. aug. 28. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:

"minden telefonnál csak 1 lehet aktív egy időben"

Nem mindegyikben!

2023. aug. 28. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy telefonban nincs fizikai sim (Lásd, iPhone US verzió) akkor eminens, hogy kettő lehet, viszont az olyanokban amikben van fizikai SIM is, csak egy ESIM lehet aktív adott időben.
2023. aug. 28. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:
"eminens" úgy érted evidens?
2023. aug. 28. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű, hogy értem, én legalább nem mondok f@szságokat :)
2023. aug. 28. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!