Ki tud nekem javasolni Nokia sima telefonokat? De ne legyen szétcsúsztatható, sem elforgathatós, sem pedig kinyithatós, de érintőképernyős se, Csak SIMA!
2010. okt. 16. 12:11
1/8 anonim válasza:
Én most vettem épp egy Nokia 7230 szétcsúsztathatósat.
Te miért nem szeretnél?
csak a véleményed érdekelne.
Én is sokat vaciláltam rajta, de végül csak megvettem.
Sz.
2/8 anonim válasza:
akkor neked legjobban a Nokia E52 fog illeni.Nem érintős,sima,vékony,erős-fémházas,igazi nokia minőség(mint anno),gyors és kezelhető,és 10napig nem kell töltened sem.
4/8 anonim válasza:
Én is a Nokia E52 est ajánlom :) jobbat nemtalálsz :)
5/8 anonim válasza:
Nokia 6700 classic
Nokia C5-00
Nokia E52
Nokia X2-00
én személy szerint a C5-00 vagy az E52-t ajánlanám:)
7/8 anonim válasza:
Nekem van egy olyan is, mint amit kitettél. Működőképes.
8/8 anonim válasza:
Én Nokia C5-00-t használom a megjelenés óta, és nagyon meg vagyok vele elégedve:) Ingyen GPS, Symbian rendszer, egyszerűen fantasztikus egy telefon!:) Soha nem cserélném le, még csak egy iPhone 4-ért se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!