Mennyire megbízható, és mire használható még egy ,, flip ,, telefon?
Talán a legújabb szériára lehet azt mondani, hogy kinőtték a flip és fold telefonok a kezdetleges hibáikat, és most már teljes értékű telefonként használhatóak. A hosszútávú strapabírásával kapcsolatban viszont még nem nagyon van infó.
Tehát megbízhatónak megbízható pl. egy galaxy flip, viszont hogy mire lehet használni, az jó kérdés. Biztos van pár feature, ami pár embernek hasznos, de szerintem inkább csak státusz ez is, mint a többi méregdrága telefon.
Értem.
A jelenlegi telefont sok mindenre nem használtam hívásokon kívül, kivéve, mikor a Burger King-ben ettem, akkor kellett az app, meg zene hallgatásra, de gondolom az ugyanúgy működik, mint egy mostani telefonon. Gépről ráteszem, és megy is egy fülhallgatóval.
6. Jól néz ki egyébként.
Ilyet még soha nem is láttam:o
Csak amiatt,hogy a burger king appot is le lehet rá tölteni talán. A google play áruház miatt.
Én is csak egy külföldi csajnál láttam ilyet. Itt Magyarországon fogalmam sincs, hogy kapható-e. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!