Mi a véleményetek erről a telefonról? (linket lejjeb találtok)
HA lehet elsősorban azok írjanak, akiknek volt/van ilyen, tapasztaltak. De mások is írhatnak nyugodtan, csak kicsit bővebben kérlek titeket :)
(első okos telefonom venném, fiatal lány vagyok)
Most kifejezetten ezt a telefont szeretném megvenni
Valaki bővebb véleményt?
Ugyan a konkrét telefonról nem tudok konkrét véleményt formálni, de a specifikáció alapján teljesen rendben van. Ami értékeléseket találtam sem lesz vele gondod, árban is a helyén van.
Mivel rendszeresen hozatunk távol-keleti telefonokat, és egyik jobb mint a másik, ezért nagyon valószínű, hogy sem a szállítóban, sem a telefonban nem fogsz csalódni.
Talán annyiban gondolkodnék el, hogy 100 dollár környékén már rengeteg olyan telefont találsz, amelyiknek azonos processzor/kijelző stb teljesítménye mellett 1 Gbájt RAM-ja is van.
Ne félj azoktól a termékektől, amik itthon ismeretlen hangzású gyártóktól vannak, attól még simán lehetnek jók.
És sose hallgass olyanokra, akik a sarki kereskedésen túl még nem vettek telefont :)
A Lenovo A760-at láttad már?
Az sokkal jobb.
Abba van 1GB RAM. Ebbe 0,5 GB van
Köszi, de mint már írtam CSAK erről a telefonról érdekelne a vélemény, nem keresek most másikat :)
#6-os köszönöm szépen a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!