Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Éjszakára töltőn szabad...

Éjszakára töltőn szabad hagyni a telefont?

Figyelt kérdés
Kb 6-7 óra alatt töltődik fel teljesen nulláról. Nem lesz semmi baja a telefonnak tőle?
2023. aug. 23. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Nyugodtan lehet éjszaka tölteni. Engem jobban érdekel, hogy milyen telefon az, amit 6-7 órán keresztül kell tölteni?
2023. aug. 23. 19:10
 12/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
82%

A töltés végét pontosan lehet érzékelni, amikor végfeszültségen tartva az akku által felvett áram a kapacitás 3-10 %-ára esik vissza, a töltés lekapcsol. Az akku gyártója a pontos százalékot is megadja szerintem és a telefont ennek megfelelően kell tervezni.

Az igaz, hogy órák elteltével, ha a feszültség kicsit esik, a töltés újraindulhat és ismét telenyomja az akkut.

De aki reggel leveszi, nem lesz még újraindulás "áldozata", meg amúgy is vicc az egész.

Megint olyan eset, hogy nem olvastátok el a használati utasítást.

Nincs előírva ilyen hülyeség, hogy vegyed lefelé hajnalban.

2023. aug. 23. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Én mindig éjszaka töltöm, sima 500mA töltővel.

A mostani telefonok már alapból megtanilják ezt a szokast, tudják hogy mondjuk 6-kor szoktad levenni a tiltőről, akkor 4 óráig csak 80-90%-ig tölti fel, majd a végén rátölti a maradékot.

2023. aug. 24. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Végre egy új kérdés :D
2023. aug. 24. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre én is régen keresem a választ.
2023. aug. 25. 19:35
 16/18 anonim ***** válasza:

10# nem nézel híreket ?

sok halálos baleset volt már éjszakai tűz miatt ...

2023. aug. 26. 07:59
 17/18 anonim ***** válasza:
nem erdekel
2023. aug. 26. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak ne a szomszédban lakni, nem szeretni háztűz nézni ...
2023. aug. 27. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!