Létezik hogy a telefonomról eltűnt az összes kép?
Figyelt kérdés
Amik a telefonon voltak nem az sd kártyán. A törölt képek között sincsenek. A screenshotok megvannak de minden fotó eltűnt. Vissza lehet valahogy hozni őket? Meg mi történhetett?#telefon #Kamera képek
2023. aug. 20. 18:11
11/13 A kérdező kommentje:
Mekkora isten vagy 7!! Az volt az. Belekerült valahogy az is. Most megtaláltam benne van az összes kép. Jézusom mekkora ász vagy nagyon szépen köszönöm! Nem tudtam hogy az a mappa tartalmazza a képeket. Viber meg ilyesmiket töröltem ki amiket vagy 2x használtam de valószínű ez is közé keveredett. Még 1 kérdésem lenne hogy ezeket a képeket hogy tudom visszaállítani a telefonra hogy a kamera képek között legyenek?
2023. aug. 21. 07:46
12/13 anonim válasza:
Nem a 7-es az ász, hanem te vagy bolond!
És ha valaki bolond, akkor ne álljon neki törölgetni.
Én ezt 1991-ben tanultam meg amikor a 286-osomon beletöröltem a DOS-ba és nem indult a gép. Apám jól elvert. Neked is kéne egy alapos verés! :D
13/13 A kérdező kommentje:
Hallod olyan hülye vagyok mint a faék ezekhez a műszaki dolgokhoz. Örülök ha vissza tudom állítani a tvt ha elmegy az áram :D Viszont ha kell egy egész bútorszettet megcsinálok neked fából. Nem is fogok belenyúlkálni mostantól ilyen téren. Köszi a válaszokat tényleg :D
2023. aug. 21. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!