Létezik hogy a telefonomról eltűnt az összes kép?
Figyelt kérdés
Amik a telefonon voltak nem az sd kártyán. A törölt képek között sincsenek. A screenshotok megvannak de minden fotó eltűnt. Vissza lehet valahogy hozni őket? Meg mi történhetett?#telefon #Kamera képek
2023. aug. 20. 18:11
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, de annak mi köze van hozzá? Eddig egyik telefonom se csinálta ezt pedig mind az volt.
2023. aug. 20. 19:15
3/13 anonim válasza:
Magától nem tűnnek el csak úgy a képek, valami olyanra kattintottál, amire nem kellett volna. Egy fájlkezelővel meg kell nézni, hogy megtalálhatóak-e a telefonon egyáltalán és nem csak a galéria bugolt be.
4/13 anonim válasza:
ne hagyd az asztalon, mert megviccelnek
:)
5/13 anonim válasza:
... főleg ha más nőket fotózól.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor biztos én basztam el valamit rajta mert a fájlok között törölgettem ki üres mappákat, de egyébként csak olyat ami régen letörölt appokhoz volt meg tényleg üresek voltak. De erre emlékszem csak hogy akkor az lehetett. Most visszaállítottam mindet de a képek nem jöttek vissza. Akkor is lehet hogy amiatt volt?
2023. aug. 20. 21:28
7/13 anonim válasza:
DCIM nevű mappát is maceráltad?
8/13 anonim válasza:
Nem voltak üresek a mappák...
Na ezért jó az iPhone! Az megvéd az ilyen balfékségektől...
9/13 anonim válasza:
Se iOS, se Android. Sailfish OS.
10/13 anonim válasza:
Szóval azt mondod, hogy annak kell iPhone, aki hülye, mint a s*gg, mert semmit se tud rajta elrontani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!