Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működő képernyő. Hogyan...

Nem működő képernyő. Hogyan javíható?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A80 eszközöm használat közben elromlott. Videót néztem, mikor hirtelen csak egy fehér kép jelent meg, benne néhány szürke vonallal. A vonalban elvileg volt valami írás, viszont nagyon halvány, a 12-es számot láttam benne, de szerintem mást is írt. Megpróbáltam kikapcsolni, nem sikerült, viszont utána elkezdett villogni a képernyő, majd pár perc múlva fekete lett. Azóta ilyen. Értesítéseket kaptam, de nem láttam semmit. Force restartot próbáltam. A telefon 10-15 mp elteltével rezeg (ha tovább tartom a gombot benyomva, akkor is ennyinként), majd szintén kb 15 mp múlva értesítés hangot ad ki, vagyis elvileg újraindult. De a kép még mindig fekete ugyanúgy. Az eszköz fel van töltve. - habár most azt próbálom, hogy lemerítem és feltöltöm ,hátha jó lesz, de nagy eséllylel nem - Lényegében kapott egy black screen of death-t, csak nem lehet force restartolni. Lehet ilyenkor valamit még tenni a telefonnal, vagy muszáj lesz a szervíz?

2023. aug. 20. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
szerviz, ott kicserélik a kijelzőt. a leírtak alapján sajnos csak az lehet a megoldás.
2023. aug. 20. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
A kijelzócsere árát inkább az őj telefonba invesztáld.
2023. aug. 20. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Én is arra gondoltam, ha más megoldás nincs, csak a csere
2023. aug. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!