Nem működő képernyő. Hogyan javíható?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A80 eszközöm használat közben elromlott. Videót néztem, mikor hirtelen csak egy fehér kép jelent meg, benne néhány szürke vonallal. A vonalban elvileg volt valami írás, viszont nagyon halvány, a 12-es számot láttam benne, de szerintem mást is írt. Megpróbáltam kikapcsolni, nem sikerült, viszont utána elkezdett villogni a képernyő, majd pár perc múlva fekete lett. Azóta ilyen. Értesítéseket kaptam, de nem láttam semmit. Force restartot próbáltam. A telefon 10-15 mp elteltével rezeg (ha tovább tartom a gombot benyomva, akkor is ennyinként), majd szintén kb 15 mp múlva értesítés hangot ad ki, vagyis elvileg újraindult. De a kép még mindig fekete ugyanúgy. Az eszköz fel van töltve. - habár most azt próbálom, hogy lemerítem és feltöltöm ,hátha jó lesz, de nagy eséllylel nem - Lényegében kapott egy black screen of death-t, csak nem lehet force restartolni. Lehet ilyenkor valamit még tenni a telefonnal, vagy muszáj lesz a szervíz?2023. aug. 20. 15:03
1/3 anonim 

válasza:

szerviz, ott kicserélik a kijelzőt. a leírtak alapján sajnos csak az lehet a megoldás.
2/3 anonim 

válasza:

A kijelzócsere árát inkább az őj telefonba invesztáld.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 Én is arra gondoltam, ha más megoldás nincs, csak a csere
2023. aug. 20. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!