Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért és hol lehetne a...

Mennyiért és hol lehetne a legolcsóbban Galaxy S23 Ultrát venni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 09:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Használtan mennyi lenne kb.? Szükségem lenne egy új telefonra, de nem szeretnék valami hulladékot venni. Ezért is gondolkodom az S23 Ultrában. Még biztosan el lennék vele 5 évet. A gond az hogy elképesztően drága. Ok, értem én hogy ez a jelenlegi legjobb telefon a piacon de nem tudok ennyit kiadni. Jó lenne valahogyan olcsóbban megvenni. 300K környékén már van használtan?
2023. aug. 19. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem sürgős, vársz 2 évet és használtan már meg tudod venni annyiért.

Ár-érték arányban ha azt nézed hogy 5 évre egy félmillás készüléket keresel, az 100 ezer évente. 200 ezres kategória tagjaira meg alapból van 2 év gari. Tehát fölösleges neked az S23 felé nézelődni.

2023. aug. 19. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Árukereső
2023. aug. 19. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van ismerősöd, akinek van cége, akkor ő vissza tudja igényelni az áfát neked. Csak olyan helyről rendelj, ahol rendesen 27% áfát adnak végnek is.
2023. aug. 19. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

"Ha van ismerősöd, akinek van cége, akkor ő vissza tudja igényelni az áfát neked. "

Cserébe nem lesz rá garancia.

2023. aug. 19. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A telefon árának nem sok köze van az élettartamához. Ha nem engedheted meg magadnak, ne ilyet vegyél, mert nem kapsz sehol pl. fele ennyiért. Átlagos felhasználásra amúgy is teljesen felesleges.
2023. aug. 19. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem átlagos felhasználásra venném. Kb. minden nap fotózok vagy videózok. Tartalmat is rendzeresen fogyasztok. Egészen biztos vagyok benne hogy kihasználnám. De amúgy nyilván nem fogok többet fizetni mint amennyit megengedhetnék magamnak. Talán várok még fél évet vele.
2023. aug. 19. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor itt van egy pár használt Samsung Galaxy Sxx Ultra:

[link]

2023. aug. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!